×

Titel

Text

Het product dat u zoekt is niet gevonden.

Helaas kunnen we het product dat u zoekt niet vinden. Dit kan komen doordat het product niet meer bestaat, of doordat er een typefout is gemaakt bij het invoeren van de product naam.

Breng me terug

Craftgarden Logo
Patroon_Herders_en_Schapen
  • Patroon_Herders_en_Schapen

Haak patroon Herders en Schapen

/

Aantal op voorraad -4

Levertijd

€ 2,95

€ 2,95

Nu Voor

€ 2,95

Koop meer en bespaar !


Na het patroon van Jozef en Maria met kindje Jezus welke wij schreven voor het tijdschrift Aan de Haak, maakte wij een uitbreiding.
In dit patroon zit de beschrijving van de herders, 2 maten schaapjes en een kerstboom.

Bij het afrekenen kun je verschillende verzend opties kiezen.
Wil je alleen het digitaal bestand kies dan voor verzendoptie optie digitaal bestand. Wil je alle andere materialen ook kopen, dan krijg je het bestand wel digitaal toegestuurd maar worden de rest van de producten gewoon met de post mee gestuurd, kies dan natuurlijk een andere verzend optie.

Wil je alle andere materialen (garen etc) ook kopen, dan krijg je het bestand wel digitaal toegestuurd maar worden de rest van de producten gewoon met de post mee gestuurd, kies dan natuurlijk een andere verzend optie. Boven de 50 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

Ps. hou ook je spambox in de gaten, soms komt hij onverwacht daar terecht, én controleer bij het invullen van de gegevens even je mail adres extra goed!

Vergelijkbare producten

Bijbehorende producten