×

Titel

Text

Het product dat u zoekt is niet gevonden.

Helaas kunnen we het product dat u zoekt niet vinden. Dit kan komen doordat het product niet meer bestaat, of doordat er een typefout is gemaakt bij het invoeren van de product naam.

Breng me terug

Craftgarden Logo

Verzendinformatie en Levertijd.

Levertijd

Als je een bestelling plaatst op een door de weekse dag  en deze via ideal betaald, dan zullen wij onze best doen deze zo snel mogelijk  aan jou te verzenden. Bestellingen betaald via vooraf overmaken zullen na ontvangst van de betaling worden verzonden. Wordt de betaling in het weekend ontvangen, dan zal de bestelling vanaf maandag op volgorde van binnen komst worden behandel.. (zie hier onder)

Je krijgt van ons een melding wanneer we het pakketje klaar staat voor verzenden. Op het moment dat je een bericht krijgt dat de zending klaar staat om verzonden te worden dan wordt je pakketje verzonden bij de eerste mogelijkheid om dit pakketje aan te bieden bij het postbezorg bedrijf. Komt dit berichtje voor 17:00 uur dan zal het dezelfde dag nog aangeboden worden op het postbezorgbedrijf. Komt de melding na 17:00 uur dan zal deze over het algemeen met de zending van de volgende dag mee gaan.

In het weekend wordt de post niet opgehaald bij ons op het postbezorgbedrijf, dit zal pas op maandag gebeuren. Krijg je een melding dat je pakketje klaar staat voor verzenden in het weekend dan zal deze maandag worden aangeboden bij de post.
Pakket zendingen worden verzonden met PostNL of DHL, deze kun je de eerste werkdag na verzenden verwachten.

Maandag is de "stenen" winkel gesloten zodat we dan zoveel mogelijk orders kunnen verwerken. Dinsdag tot zaterdag is onze "stenen winkel open en kun je dan langs komen om al onze spulletjes te bekijken, voelen en te kopen.

Elke order willen we zo snel mogelijk de deur uit doen, maar we hanteren wel de volgorde van binnen komst. Elke klant is immers even belangrijk en heeft even veel haast. Wij kunnen soms door de grote order stroom niet voorkomen dat er een oplopende levertijd is. Wij proberen alles binnen 2 werkdagen te verzenden, houdt wel rekening dat de de post ook nog een dag levertijd heeft!

Verzendkosten:

Nederland:

Wij verzenden alles als pakketpost:  €6,95
De verzendkosten omvatten o.a. de handelings kosten, transactie kosten én portokosten.
Bestel je meer dan €50,=  euro, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

Wij verzenden onze materialen in goede stevige dozen om zo het risico te verkleinen dat er onderweg iets met jouw bestelling gebeurd. Om het Millieu te ontlasten geven wij binnen gekomen dozen van onze leveranciers een 2de kans om nog een ronde mee te gaan. Uiteraard alleen als de doos nog voldoet aan alle eisen.

Retour:

Het is tot 14 dagen na ontvangst mogelijk artikelen terug te sturen in geval er gebreken zijn aan de artikelen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper. Graag ontvangen wij eerst een e-mail met hierin de reden van retour,voordat je de bestelling terug stuurt. 

Stuur de factuur of een uitgeprinte orderbevestiging mee met de terugzending met daarop aangevinkt welke artikelen teruggestuurd zijn en jouw rekeningnummer. Het bedrag van de teruggestuurde artikelen ontvang je binnen 30 dagen terug. Wij verwachten de artikelen terug in orginele staat, zonder gebreken. Als de retourzending niet in goede staat wordt ontvangen (verpakkingen horen gesloten te zijn en producten ongebruikt), nemen wij deze niet aan en kunnen dan ook geen creditnota hiervoor maken.