×

Titel

Text

Het product dat u zoekt is niet gevonden.

Helaas kunnen we het product dat u zoekt niet vinden. Dit kan komen doordat het product niet meer bestaat, of doordat er een typefout is gemaakt bij het invoeren van de product naam.

Breng me terug

Craftgarden Logo

Hoe het begon

In maart 2013 starten we met het verkopen van hobby materialen van uit huis. Alle producten liepen zo hard dat het werk vanuit huis niet meer haalbaar was, de dozen stapelde op tot zelfs onze slaapkamers. Dit was niet meer een prettige manier van werken, dus gingen we opzoek naar een nieuwe ruimte welke we begin 2014 in Son hebben gevonden. In April 2014 opende wij de deuren van onze winkel.

Na 2 verhuizingen, waren we uiteindelijk in Schijndel  neergestreken, waar we  een 3 x zo groot pand hadden als waar we ooit zijn begonnen.

Helaas hebben we onze winkel los gelaten en zijn we nu online verder gegaan om zo ons beter te kunnen focussen op onze toekomst droom.

Onze toekomst droom

Onze droom is om een plek te creeren waar iedereen tot rust kan komen. Deze hectische tijden maken dat er meer dan ooit een plek nodig is, waar je even alleen met jezelf en je creativiteit bezig kunt zijn. Ook nu al in onze huidige winkel zijn we een plek waar we tijd maken om een gesprek aan te gaan, waar we ouderen een luisterend oor geven om zo een klein beetje de eenzaamheid tegen te gaan. Waar mensen in een moeilijke periode even hun verhaal kwijt kunnen. Waar we mee huilen en Lachen met onze klanten. Waar ieder mens er mag zijn!

Op onze droom locatie hopen we meer tijd en plaats te hebben om er voor elkaar te zijn, om rust te bieden en een veilige haven te zijn.
Tot die tijd werken we hard door om zo uiteindelijk onze doelen te behalen.